МОГА ЛИ ДА НОСЯ В ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА?

Слингът се връзва на височината на талията, ханша, по желание можете да го спуснете на дупето или да го монтирате на корема.
 
Поставянето на възела не изисква използването на краката, всичко се случва в горната част на тялото. Следователно априори няма причина да не можете да завържете възела седнал. Трябва да има малко разстояние между долната част на гърба и облегалката по време на завръзването и малко отстрани.
 
Практично при слинга е, че можете да разтворите страните добре по тялото и следователно да можете да седнете без дискомфорт поради гънки. Около 4 месеца, когато бебето може да отвори таза си, тогава то ви обгръща с крака, така че количката трябва да е малко по-широка.
 
Около 6-8 месец то става по-обемно и крачетата му ще докосват облегалката. Слингът е практичен за първите месеци от живота, когато бебето не е прекалено обемно или прекалено подвижно и когато може да се носи много пъти на ден.
 
Възможността да направите възела предварително и така да поставяте и изваждате бебето, без да развързвате възела, може да бъде предимство.
 
Ринг-Слингът може да бъде и интересно средство за вас, когато детето порасне.
 
Предимството му е, че се слага бързо, но носи тежестта само на едното рамо.
 
Намерете вашият слинг тук: https://love-radius.bg/collections/%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5
 
 
#supermom #supermoms #supermommy #whilechairlife #sling #слингомама #слингомайка