Как да изберем между трите слинга на Love-Radius?

1. Слинг BASIC : по-къс, по-тесен и без джоб за разлика от Original – 4,6м на 50см с тегло 800 грама. Позволява бебеносене от раждането до 9 кг.

2. Слинг Оригинал JPMBB : По-дълъг и по-широк от BASIC - 4,9m на 70cm. Позволява бебеносене Отпред, на хълбок и на гръб. Той им джоб в различен цвят, който е полезен, когато трябва да сложите някъде памперс, играчка, биба.
И двата са съставени от 95% памук и 5% еластан (Материя Oekotex100 - издръжлива, която не се разтяга с времето). Позволяват завръзване преди бебето да е поставено. Можете да го поставите и извадите без да махате слинга.

3. Малък слинг без възел – Ринг-слинг е бърз и лесен за използване благодарение на халките си, той може да се постави за 45 секунди и е двулицев/двуцветен. Физиологичен, позволява бебеносене отпред и на хълбок от раждането до 14кг. Използваната материя е вискоза направена от целулозата на Централно Европейски бук. Той е разработен, за да удовлетвори нуждата от контакт кожа-до-кожа на родителите в отделенията за новородени, но също така да позволи носенето на по-голямо дете