Днес ще ви представим Original By JPMBB

Това е първият продукт създаден от Love-Radius през 2017. Лесно разпознаваем благодарение на джобчето си.
Той позволява да се направи Основен възел преди да се постави бебето, както и да се извади без да се развързва.
Така никога няма да има плат търкалящ се по пода и ръцете остават свободни и концентрирани върху завръзването.
Слингът е безкомпромисен по отношение на физиологичната позиция на бебето. Осигурява правилната М позици на крачетата и поддръжка на С формата на гръбчето.
Може да се носи както отпред, така и на хълбок и на гръб.
Полезна информация
Форма – Сингът е широк 70 см и се стеснява в краищата.
Дължина – 5 м, които ви позволяват пълна свобода. Ако се налага (отслабнете много след раждането), можете да го отрежете. Плата не се нуждае от допълнително окантване след това.
Материя: Повечето еластични слингове са 100% памук, но слингът Original by JPMBB е 95% памук и 5% спандекс. Това прави памучното влакно (което не е естествено гъвкаво) еластично и предпазва от увисване, дори след интензивна употреба или когато носите тежко дете.
Повечето слингове се „разтягат“ само защото плата е изтъкан на ластик (тъканта се разтяга като акордеон), а не заради влакната, от които са направени. Тези тъкани нямат „памет“ и не могат да се разтягат вертикално, хоризонтално и диагонално.
Материята е създадена само и изключително за JPMBB. Въпреки че има много други еластични слингове, JPMBB не се сравнява с нито един от тях.
Слингът Original by JPMBB е единственият, който се разтяга във всяка посока: вертикално, хоризонтално и диагонално. Това прави Pocket Wrap Cross Carry по -гъвкав, отколкото с други слингове. Дори и да има няколко слоя плат в това носене, бебето се държи равномерно с хармонично напрежение, докато долните слоеве запазват еластичността си.
Тъканите 100% памучни слингове (cross twill) могат да се разтягат само малко по диагонал. Те са едновременно меки и стабилни, което е оптимално за комфорта на бебето и носещия при Kangaroo Carries, където има само един слой плат на гърба на бебето.
Плетени, 100% памучни слингове, които се разтягат само по дължина, не са идеални за Cradle Carries, които изискват плата, за да се разтегне по ширина. Това неравномерно разтягане ги прави по -трудни за използване с по -голямо бебе.
Фактът, че разтягането идва от тъкането, а не от влакното, може да доведе до увисване, когато слингът се използва често с по -тежко дете.
Слингът Original by JPMBB е много плътен и може да се използва за носене на деца от раждането до 14 кг, дори за дълги периоди от време. За големи и високи деца препоръчваме да носите на гръб.