Възможно ли е бебето да падне или да се изхлузи от слинга?

На кратко⏱
Ако следвате съветите и правилата за безопасност в ръководството, това е невъзможно. Слингът и раницата държат бебето под дупето, между краката, на гърба, раменете и врата.
 
Този страх идва от непознаването на носенето в слинг. Доверието на родителите в тази техника идва постепенно, когато се запознаят с този уред.
 
Както всяко средство за носене, използването на носилки изисква изучаване на възлите и позициите, които позволяват, както и спазване на правилата за безопасност, които са от съществено значение за доброто носене.
 
Наблюдавайки вашето бебе, ще разберете, че то има вродени умения да бъде носено. Носете го на ръката си, за да видите как се наглася по вас. Това е добра предварителна подготовка за носене в слинг.
 
На практика, след като възелът е на мястото си при бебето, дори и възелът да е развързан, детето не "пада", точно както ако развържете връзките си по време на ходене, обувката не пада, тя ще се разхлаби и вие ще го усетите, без незабавно да загубите обувката.
 
Слингът механично възпроизвежда същата система за опора и закрепване като класическа раница: бебето се държи под дупето, между краката, на гърба, раменете, врата. Носещият има 2 презрамки и колан за кръста. Различното е възможността за пълно регулиране по мярка и разпределяне на тежестта и сцеплението върху гърба и бедрата, като по този начин се получава повече комфорт.
 
Избери своята носилка тук: 👉 https://love-radius.bg/